79.115.13.46:7280


  Regulament News reporter

  Distribuiţi
  avatar
  Nebunul

  Mesaje : 94
  Data de inscriere : 24/08/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Oradea

  Regulament News reporter

  Mesaj  Nebunul la data de Sam Sept 11, 2010 6:34 pm

  Regulament Intern :

  1. Nu aveti voie sa detineti arme , doar un deagle pentru aparare , cine face DM nejustificat risca demiterea din News Reporter.
  2. Nu cauzati probleme Politiei .
  3. Nu folositi News Van-urile in scopuri personale .
  4.Nu aveti voie sa faceti reclamatie pe forum membru intre membru, problemele se rezolva cu liderul in joc. Cine nu respecta, va fi demis cel reclamat cat si cel ce a facut plangerea.
  5.Inactivitatea neanuntata mai mare de 3 zile este pedepsite cu demiterea din News Reporter.
  6. Nu lasati masinile abandonate,sunteti obligati sa le aduceti inapoi la HQ sau sa le explodati .
  7. Nu aveti voie sa detineti job-uri ilegale ( Arms Dealer , Drugs Dealer , Car Jacker , Whore etc.) .
  8. Daca aveti rank 1 ,2 sau 3 sunteti obligat sa aveti job-ul Paper Boy .
  9. Anuturile date trebuie sa fie RP , adica acestea trebuie sa fie strict legate de joc si de ceea ce se intampla important pe server , bineinteles acestea trebuie sa fie mai complexe . ( Ex : "HOT News: Banca din Los Santos a fost sparta , politia este in cautarea infractorilor ! " sau " Liderul Familiei Corleone a fost arestat in urma actiunilor sale ilegale ".
  10. Anunturile trebuie date de catre noi , nu de catre playeri , asta inseamna ca nu v-om mai da anunturi de genul " x vinde masina " sau " x cumpara casa " , " x cumpara arme ", pentru asta exista /ad la CNN,v-om da anunturi complexe ca cele de la regula 9 .
  11. Cine lasa vanurile aiurea si va fi prins risca demiterea . Daca ati luat crash ducetiva in locul unde a-ti lasat vanu-ul ultima data , in caz de nu va da de acolo .
  12 .Cine injura si face DM va fi demis direct din News Reporter !
  13. Inainte sa aplicati pentru News Reporter sunteti obligati sa cititi topicul " Informatii News Reporter " pentru mai multe detalii despte anunturi , interviuri , rank-uri, comenzi si cerinte pentru admitere.
  14. Facand abstractie la regula 10 cum ca nu aveti voie sa dati /news-uri gen " x vinde masina " am hotarat ca dupa payday 5 minute sa le dedicam anunturilor.(ex: De la 20:00 la 20:05 dam anunturi " x vinde masina , "y " cumpara casa etc. ) dupa cele 5 minute revenim la normal si dam doar /news-uri cu stiri importante .
  15. Suntem protejati de -faceti aliante
  16. Daca sunteti atacati/injurati faceti screenshot si postati la Black List.
  17. Acordati LIVE doar celor care au facut cerere !
  18. In timpul anunturilor gen " x vinde masina " de la fix pana la si 5 nu aveti voie sa dati anunturi ilegale cu drugs/arms sau contracte de hitmani .
  19. Anunturile date in acel interval de timp trebuie sa arate in felul urmator , de exemplu : " X vinde masina [/sms 3334]" este obligatoriu sa trecem comanda in paranteze [/comanda] .(/call,/sms,/service taxi,/service mechanic etc.) . De asemenea trebuie sa trecem numele celui care a dat anuntul.

   Acum este: Mar Oct 16, 2018 9:52 am