79.115.13.46:7280


  Regulament Corleone Family

  Distribuiţi
  avatar
  Nebunul

  Mesaje : 94
  Data de inscriere : 24/08/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Oradea

  Regulament Corleone Family

  Mesaj  Nebunul la data de Sam Sept 11, 2010 6:08 pm

  Comportamentul / limbajul:
  Limbajul vulgar, nu este tolerat in Corleone family. Aici domina respectul, nu prostia si glumele proaste.
  Limbajul neadecvat este sanctionat in functie de gravitatea acestuia... de la avertisment la demitere directa.

  Exemple de situatii neadecvate (interzise): reactii gresite in anumite situatii cum ar fi faptul ca ai fost omorat de un membru dintr-o mafie rivala si incepi sa injuri sau sa reactionezi urat... sau faptul omori pe cineva si apoi razi de el si te dai mare... etc.

  Comportamentul infantil si suparator nu este permis; vrem sa iesim in evidenta prin corectitune si respect.

  Exemple de comportamente neadecvate (interzise): abuz de /pee in diferite situatii care implica mai multe persoane, atacarea aiurea (cu pumnii sau arme) doar pt simplu fapt ca sa vezi daca este afk sau pt ca te plictisesti si ti se pare amuzant, asaltarea si distrugerea masinilor altor persoane cu arme, cu piciorul sau prin ciocnire de masini, lovirea unei/unor persoane prin intermediul unui vehicul, rapirea unei/unor persoane fara acordul unu membru de rank 5+, parasirea unei/unor persoane intr-o zona pustie fara un motiv intemeiat, introducerea unei/unor persoane in ammunition... etc.
  Deathmatch-ul (DM)
  Este interzis sa ataci in zonele safe, indiferent de situatie.
  Zonele safe sunt: LSPD, Gara LS, CNN Studio, Car rent LV, Truck place, Farmer place.
  Drive-by este strict interzis ca sofer. Dar este permis ca pasager.
  Este permisa omorarea intre membrii Corleone doar ca antrenament si doar daca toti cei care participa sunt de acord. Uciderea unui membru Corleone (chiar si ca antrenament) este interzisa daca membrul respectiv nu este de acord.
  Este interzisa atacarea altor persoane fara un motiv intemeiat.
  Este interzisa omorarea unor persoane la spawnul/in HQ-ul acestora... asa-numitul Spawn Kill.
  Conflictele:Orice conflict cu orice membru ramane in interiorul factiunii si va fii rezolvat de catre lider sau liderul secund. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.
  Conflictele cu membrii din mafiile aliate ar fi indicat sa fie rezolvate pe cale pasnica, daca aceasta solutie esueaza atunci trebuie sa intervina liderii cu sanctiuni corespunzatoare. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.
  Conducerea:In lipsa liderilor (liderul si subliderul), membrii cu rank mai mare (in ordine descrescatoare) au prioritate in decizii.
  Ordinea / OrganizareaNu aveti voie sa parcati aiurea masinile la HQ. Sunteti obligat sa va parcati masina cat mai corect posibil in parcarea HQ-ului.
  Elicopterul poate fi folosit DOAR de membrii de rank 4+.
  Limuzina poate fi folosita doar daca Liderul sau subliderul se afla in ea.
  Pony se foloseste doar la waruri, antrenamente sau atunci cand echipa de arms / drugs merge la vanzari.
  Masinile si motocicleta pot fi folosite doar cu acordul unui mecanic. Exceptie fac doar membrii de rank 4+ care nu trebuie sa ceara voie dar sunt obligati sa anunte cand au luat o masina.

  Este strict interzis sa stati AFK la intrare in HQ. Avem o multime de camere in care puteti sta AFK. Daca incalcati aceasta regula veti primi amenda de 50.000$. La 3 amenzi primiti un factionwarn.

  De persoanele aflate BlackList se vor ocupa membrii echipei de asasini Corleone, cei care nu faceti parte din echipa nu aveti voie sa va atingeti de ei.

   Acum este: Lun Oct 22, 2018 1:52 pm