79.115.13.46:7280


  Regulament Romanian Family

  Distribuiţi
  avatar
  Nebunul

  Mesaje : 94
  Data de inscriere : 24/08/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Oradea

  Regulament Romanian Family

  Mesaj  Nebunul la data de Sam Sept 11, 2010 5:17 pm

  Regulament intern Romanian Family  [1] Odata intrat in Romanian Family esti obligat sa citesti acest regulament si sa inveti sa-l aplici. Esti obligat sa-ti tratezi colegii cu respect si prietenii lor.
  [2] Nu dorim membrii care vorbesc urat pe /f(amily) doar de dragu' de a nu uita sa injure. Daca faci o gluma o faci pe riscul tau.
  [3] In lipsa liderilor, membrii cu rank mai mare au prioritate in decizii.
  [4] Suntem o mafie, da, dar asta nu inseamna ca facem DM non-stop sa ne aratam puterea. DM se face doar la WAR sau la unele evenimente stabilite de catre ADMINI/LIDERUL factiunii. Daca faceti DM si nu va incadrati intr-o situatie mentionata mai devreme suportati consecintele.
  [5] Nu exista abuz de putere, ci doar nesimtire. Cei care fac DM si pun pe 'Black List' playeri aiurea vor fi sanctionati. Suntem si noi oameni si toti gresim uneori.
  [6] Ai probleme cu un membru al factiunii ? Nu te injuri/certi pe forum/server ! Problemele le rezolvati de fata cu un sub-lider/lider. Cine nu respecta aceasta situatie v-a fi sanctionat dupa gravitatea certurilor.
  #[7] Nu ne trebuie membrii pupincuristi sau care n-au cei 7 ani de acasa. Nu ne trebuie membrii care-si dau aere de superioritate in lipsa unei pers. cu rank mai mare. Aere iti dai la tine acasa.
  [8] Nu suntem o factiune oarecare, suntem o mafie, o familie puternica. Trebuie sa stam uniti nu sa umblam telelei care pe unde apuca. Trebuie sa avem simtul echipei. Cine refuza sa asculte ordinele suporta consecintele. Trebuie sa invatam sa stam uniti pt. a face fata unui atac sau unui raid.
  [9] Este interzis sa faci ORICE FEL DE DRIVE-BY sau DM. Este voie sa faci DB (ca pasager) doar daca o pers. a facut deja pe tine (vrem 1 SS ca dovada in caz contrar veti suporta consecintele).
  [10] Nu pornesti war de nebun, singur si mai ales in zone 'publice' adica populate gen GARA LS, LSPD, Citty Hall ETC. Doar liderul/sub-liderii hotarasc cand incepe un war si cand se termina.
  [11] Nu suntem cei trei muschetari, 'toti pt. unu si unu pt. toti' cand e vorba de warn pe forum, o cerere ceva. Acordam o nota pe merit. Cand cineva ne ataca treaba se schimba si actionam dupa principiul 'toti pt. unu si unu pt. toti' insa pe forum nu ne bagam sa ne votam aiurea. Nu ne bagam peste plangerile altora sa le dam dreptate desi nu au.
  [12] Nu ne trebuie paraciosi aka sifonari in factiune. Nu ai voie sub nici o forma sa spui cand plecam la war, unde, cum sau orice alte informatii strict secrete.
  [13] Nu oferiti ajutor fiindca sunteti rugati, deobicei acest ajutor se dovedeste a fi o teapa pe viitor. Sa nu uitam cum este firea omului in general. Ii dai un deget si-ti ia toata mana.
  [14] Nu ezitam sa folosim /factionwarn. La 3 factionawrn vei fi demis automat cu FP 10/60. Daca in timp consideram ca ti-ai ispasit pedeapsa vei primi /uninvite si /invite pt. a scapa de factionwarn.
  [15] Elicopterul se foloseste DOAR LA WAR sau antrenamente. Trebuie sa ai rank 4. pt. a lua elicopterul, cine il ia si este prins sufera consecintele. Limuzina nu este pt. placerea personala sau pt. a o tuna si a va plimba cu ea. O puteti conduce doar cand sunteti numit de un superior (lider/sublider).
  #[16] Unii nu au casa si sunt spawnati la HQ si cand vad ca nu au nici o masina pe acolo sunt destul de dezamagiti si frustrati. Va rugam sa respawnati masinile chiar daca le gasiti lasate aiurea ... asta e. Masinile pot fi folosite pana la gasirea altei masini cu care puteti merge, dupa sunt distruse. Cine lasa masinile aiurea fa vi aspru pedepsit.
  #[17] Se strica PC-ul ? Ai ramas fara net ? Ai plecat in Africa ? Asta este .... pe noi ne anunti pe forum printr-un post cat vei fi inactiv sa stim si noi. Te poti duce pana la un net-caffe ca doar nu e o avere pt. 5 minute. Cine este inactiv mai mult de trei (3) zile si nu anunta va primi uninvite fara discutii.
  #[18] Pt. binele factiunii, fiecare membru este rugat sa doneze 10.000$ zilnic sau 70.000$ intr-o zi a saptamanii. Banii stransi se vor duce pe droguri (sa avem mereu 1000 grame) si alte cheltuieli (plinul masinilor, mituitul politistilor, contracte etc). Sunteti obligati sa postati pe forum cand depuneti o suma de bani.color]

  Reguli generale:


  1. Este interzis sa ataci aiurea alte mafii in zone publice, chiar daca membrii sunt pe black list. Este aiurea sa ataci playerii doar ca n-ai ce face sau sunt pe black list. Nu conteaza, pot sa fie si pe GREEN LIST, nu atacam aiurea sau in zone publice.
  2. Este interzisa omorarea inamicilor aflati la spawnul/in HQ-ul acestora... asa-numitul Spawn Kill.
  3. NU cereti rank pe forum, server, PM sau prin favoruri.
  4. NU injurati si nu jigniti rivalii vostri / nostri... Nu ne pasa ca ala e mai bun si ca va omoara, 'nob' aka. newb. aka. newbie aka. incepator nu este acceptat. Nu tre' sa-ti faci inamicii ' nobi ' fiindca nu esti tu Rambo sa-i omori pe toti.
  5. Un membru Romanian Family nu are voie sa omoare niciun jucator fara un motiv bine intemaiat, indiferent de factiune din care face parte respectivul. Acest membru daca omoara fara motiv va fi postat la Raporteaza un membru Cuneo Family si va suporta consecintele.

  Cerintele pentru a intra in Romanian Family
  - Sa stii ce este respectul
  - Minim level 8
  - Seriozitate in tot ceea ce vei face in aceast factiune.
  - Activitate , esential daca doresti sa ramai in factiune.
  - Sa stii extrem de bine regulamentul factiunii noastre.

   Acum este: Lun Oct 22, 2018 2:01 pm