79.115.13.46:7280


  Regulament The Triads-Family

  Distribuiţi
  avatar
  0merta

  Mesaje : 11
  Data de inscriere : 13/09/2010
  Varsta : 23
  Localizare : Galati

  Regulament The Triads-Family

  Mesaj  0merta la data de Lun Sept 13, 2010 10:23 pm


  Regulament Intern The Triads-Family:

  [1] Odata intrat in The Triads Family esti obligat sa citesti acest regulament si sa inveti sa-l aplici. Esti obligat sa-ti tratezi colegii cu respect si prietenii lor.
  [2]In lipsa liderilor, membrii cu rank mai mare au prioritate in decizii.
  [3]Nu dorim membrii care vorbesc urat pe /f(amily) doar de dragu' de a nu uita sa injure. Daca faci o gluma o faci pe riscul tau.
  [4]Suntem o mafie, da, dar asta nu inseamna ca facem DM non-stop sa ne aratam puterea. DM se face doar la WAR sau la unele evenimente stabilite de catre ADMINI/LIDERUL factiunii. Daca faceti DM si nu va incadrati intr-o situatie mentionata mai devreme suportati consecintele.
  [5]Nu exista abuz de putere, ci doar nesimtire. Cei care fac DM si pun pe 'Black List' playeri aiurea vor fi sanctionati. Suntem si noi oameni si toti gresim uneori.
  [6]Ai probleme cu un membru al factiunii ? Nu te injuri/certi pe forum/server ! Problemele le rezolvati de fata cu un sub-lider/lider. Cine nu respecta aceasta situatie v-a fi sanctionat dupa gravitatea certurilor.
  [7] Nu suntem o factiune oarecare, suntem o mafie, o familie puternica. Trebuie sa stam uniti nu sa umblam telelei care pe unde apuca. Trebuie sa avem simtul echipei. Cine refuza sa asculte ordinele suporta consecintele. Trebuie sa invatam sa stam uniti pt. a face fata unui atac sau unui raid
  [8]Este interzis sa faci ORICE FEL DE DRIVE-BY sau DM. Este voie sa faci DB (ca pasager) doar daca o pers. a facut deja pe tine (vrem 1 SS ca dovada in caz contrar veti suporta consecintele).
  [9]Nu suntem cei trei muschetari, 'toti pt. unu si unu pt. toti' cand e vorba de warn pe forum, o cerere ceva. Acordam o nota pe merit. Cand cineva ne ataca treaba se schimba si actionam dupa principiul 'toti pt. unu si unu pt. toti' insa pe forum nu ne bagam sa ne votam aiurea. Nu ne bagam peste plangerile altora sa le dam dreptate desi nu au.
  [10]Nu ne trebuie paraciosi aka sifonari in factiune. Nu ai voie sub nici o forma sa spui cand plecam la war, unde, cum sau orice alte informatii strict secrete.
  [11]Nu oferiti ajutor fiindca sunteti rugati, deobicei acest ajutor se dovedeste a fi o teapa pe viitor. Sa nu uitam cum este firea omului in general. Ii dai un deget si-ti ia toata mana.
  [12]Se strica PC-ul ? Ai ramas fara net ? Ai plecat in Africa ? Asta este .... pe noi ne anunti pe forum printr-un post cat vei fi inactiv sa stim si noi. Te poti duce pana la un net-caffe ca doar nu e o avere pt. 5 minute. Cine este inactiv mai mult de trei (3) zile si nu anunta va primi uninvite fara discutii.
  [13]Pt. binele factiunii, fiecare membru este rugat sa doneze 10.000$ zilnic sau 70.000$ intr-o zi a saptamanii.

  Reguli generale:
  1. Este interzis sa ataci aiurea alte mafii in zone publice, chiar daca membrii sunt pe black list. Este aiurea sa ataci playerii doar ca n-ai ce face sau sunt pe black list. Nu conteaza, pot sa fie si pe GREEN,ORANGE,RED LIST nu conteaza,noi nu atacam aiurea.
  2. NU injurati si nu jigniti rivalii vostri / nostri... Nu ne pasa ca ala e mai bun si ca va omoara, 'nob' aka. newb. aka. newbie aka. incepator nu este acceptat. Nu tre' sa-ti faci inamicii ' nobi ' fiindca nu esti tu Rambo sa-i omori pe toti.
  3. Vreem sa vorbiti normal nu cu akm sau nik si toat asa.

   Acum este: Lun Oct 22, 2018 1:55 pm